GoFlex Home terugzetten in de standaardinstellingen.

Het wachtwoord van de Seagate FreeAgent GoFlex Home resetten

Voor de GoFlexHome zijn er twee soorten resets. Bij beide soorten resets gaat het, bekeken vanaf de achterkant, om de resetknop aan de rechter zijkant van de basis.

Power Port Stroompoort
Power Button De aan- en uitknop
Ethernet Port and Lights Ethernetpoort en lampjes
Resent Button Resetknop
USB Port USB-poort

De unit moet bij beide soorten resets volledig zijn ingeschakeld en opnieuw opgestart. Dit wordt aangegeven door middel van een ononderbroken brandend groen lampje en een ononderbroken brandend wit lampje aan de voorkant van de basis.  U heeft een klein object zoals een paperclip nodig om de reset uit te voeren.
  • Houd voor het resetten van het wachtwoord de resetknop ongeveer drie seconden ingedrukt.
  • Houd voor het resetten van de gebruiker van de unit de resetknop tien seconden ingedrukt. Hierdoor worden alle gebruikersgegevens van de unit gewist, maar de gegevens blijven intact.

In beide gevallen zal een van de lampjes knipperen.  Bij het resetten van een wachtwoord knippert het bovenste lampje.  Bij het resetten van een gebruiker knippert het onderste lampje.

Ga terug naar uw computer om het resetten te voltooien en type in een internetbrowser:

Na een drie seconde reset verschijnt hierna een instellingenwizard.  Hier kan een gebruikersnaam geselecteerd worden en het wachtwoord voor die gebruiker gereset worden.
Vergeet niet dat het nieuw te maken wachtwoord uit ten minste 6 tekens waaronder 1 cijfer moet bestaan.  Bijzondere tekens zijn niet toegestaan.

Na een tien seconden reset doorloopt u nogmaals de eerste setup en moet er een nieuwe apparaatnaam worden gekozen voor de GoFlexHome.  De naam van de GoFlexHome dient uniek te zijn, zonder bijzondere tekens.

Vergeet tijdens het doorlopen van de volledige installatie niet om slechts eenmaal op de knop Next  op iedere pagina te klikken.

Gelieve de behulpzaamheid van dit artikel te beoordelen.